Over Lavish Beauty

Lavish Beauty is ontstaan uit een passie voor mooie, verzorgde handen en nagels.

Na jarenlang voor het gerenommeerde modehuis Chanel te hebben gewerkt in een commerciƫle functie heb ik uiteindelijk de stap genomen om voor mezelf te beginnen.

Ik heb inmiddels een professionele opleiding voor allround nagel styliste bij Nails Unlimited succesvol afgerond. Nails Unlimited is Magnetic gecertificeerd wat mij in staat stelt om met deze prachtige producten te mogen werken.

Kwaliteit en Hygiene staan voor mij op nummer 1, ik zorg er dan ook voor dat alle tools op medisch niveau gereinigd worden met o.a barbicide.

Verder ben ik zelf echt in de overtuiging dat nagel en handverzorging een luxe is en een cadeautje aan jezelf. Ik probeer er dan ook alles aan te doen om mensen zich thuis te laten voelen in mijn sfeervol ingerichte salon in Noordwijk aan Zee.

Geinteresseerd? Neem gerust vrijblijvend contact op om advies te vragen of een afspraak te maken!